top of page

Szolgáltatások

Face Lifting

Napjaink egyik legkorszerűbb ránckezelő technikája, mely során mikroáram segítségével az arc mimikai izmait stimuláljuk a sejtanyagcsere élénkülésének érdekében. Ezzel elősegítjük az arc regenerálódását, revitalizálását.

Az arcbőr frissebb, fiatalosabb, feszesebb, rugalmasabb lesz. Az arcbőr lifting kezelését kiegészíthetjük nyak- és tokafeszesítő programmal is.

Meso lift

Komplex arc- és dekoltázskezelés kezelés masszázzsal, négy hatóanyag bevitelével. A mesolift segítségével minden eddiginél (az iontoforézisnél vagy az ultrahangos kezelésnél) mélyebbre tudunk hatóanyagokat juttatni anélkül, hogy megsértenénk azt. Ennek köszönhetően legtöbbször már az első kezelés után fantasztikus eredmények láthatók és érezhetők.

Mikrodermabrázió

5 alkalom javasolt

Milyen bőrproblémákra alkalmazható a mikrodermabrázió? Akne, aknés sebhelyek, öregedési foltok, laza, petyhüdt bőr, finom vonalak és ráncok, napkárosodott bőr, egyenetlen bőr textúra, érdes bőr, pórusok méretének normalizálása, bőr tónusának helyreállítása, dehidratált bőr, striák

Arckezelések

Tű nélküli Mesoterápiás kezelés

Csak kúraszerűen hatásos!

Találd meg az örök fiatalság titkát a tű nélküli Mesoterápiás kezelésben! A kozmetikánk által kínált mesolift kezelés célja a bőr hidratálása, feszesítése és regenerálása. A mesolift készülék által kibocsátott elektromágneses hullámok apró sejtközötti csatornákat nyitnak meg a bőrben, lehetővé téve a hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutását. Ezáltal a megfelelő helyen mesoterápiás hatóanyagokkal érhető el az arc feltöltése. Kúraszerű alkalmazása hatásos eredményeket nyújt a bőrön, mely újra ragyogóvá és fiatalosan feszessé válik. Ne habozz, próbáld ki a mesolift kezelést, és élvezd a bőr megújulását!

Tisztításos kezelés

A bőr előkészítését egy alapos arcpeelinggel majd puhító gőzzel kezdjük, mely alatt arcmasszázzsal segítjük az arc ellazulását és felfrissülését. Ezt követően jön a tisztítás, majd egy vagy több pakolás és hatóanyagok, melyeket iontoforézissel vagy ultrahnaggal juttatunk a bőrbe. 

Tisztításos kezelés kamaszbőrön

A bőr előkészítését egy alapos arcpeelinggel és pórusmegnyitó pakolással kezdjük, majd gőzzel puhítjuk a bőrt tisztítás előtt. kezdjük Ezt összehúzó pakolás követi és hatóanyagok bőrbe juttatása. A megtisztított bőr gyorsabb gyógyulását segíti még a bioptron lámpa, vio vagy a lézer.

Hát kezelését is vállaljuk.

Polarizált fény/ Bioptron lámpás kezelés

Feladata a vízhiány- és vitaminpótlás polarizált fény technológiával, illetve a gyors sebgyógyulás elősegítése.

Szempilla Lifting

Szempilla lifting szolgáltatásunk forradalmian új megközelítést kínál a szempillaformázás terén. Legyenek hosszabb, dúsabb és ívelt szempilláid anélkül, hogy mesterséges szempillákat kellene használnod. Míg a műszempillák gyakran mesterséges hatást keltenek, addig a szempilla lifting természetes megjelenést biztosít. Nem csupán azonnali hatású, hanem hosszantartó eredményt nyújt,

Szemöldök-laminálás

Ismerd meg a szemöldök laminálás varázslatát, mely átalakítja szemöldökeidet egy pillanat alatt! A szemöldök laminálás folyamata során a szemöldököt tökéletesen formázottá és dúsítottá varázsoljuk, anélkül hogy festékre vagy műszempillára lenne szükség.

Az eredmény hosszú távon tart és kiemeli arcod természetes szépségét.

Alkalmi smink készítés

Professzionális dekorkozmetikumok segítségével gyönyörűvé varázsolunk Téged bármilyen különleges alkalomra: esküvő és esküvői vendégek (örömanya, koszorúslányok), szalagavató, diplomaosztó, stb.

Szempill Lifting
Szemöldök laminálás
Gyanta IPL

Paraffinos kézápolás

A paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és ezáltal lehetővé teszi hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz. Mind a kezekre, valamint a lábakra is jótékony hatással van. A paraffinos kézápolás a kéz bőrének fertőtlenítését, radírozását, és vitaminos krémmel való ápolását tartalmazza. Télen infralámpás masszázzsal is segítjük kézbőre regenerálódását.

Fülbelövés

Babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek. Az amerikai Studex cég fülékszerei teljesen steril, higiénikus, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az európai előírásoknak. A fülbevalók 18 karátos aranyozott vagy orvosi fém felülettel készülnek.

Az eljárás gyors, pontos és higiénikus. A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.

Fibroma égetés

Szabadulj meg kellemetlen fibrómáidtól gyorsan és hatékonyan! Ezek a kis, jóindulatú bőrhibák, melyek gyakran emelkedett, puha tapintású dudor formájában jelentkeznek a bőrön,  fibrómaégetéssel biztonságosan és fájdalommentesen eltávolíthatók. Szakértő kozmetikusaink gondoskodnak róla, hogy bőröd tiszta és sima legyen. Ne tűrj többé bőrhibákat, próbáld ki a fibrómaégetést és élvezd a ragyogó, egyenletes bőrt!

Gyantázás arcon

Cukorgyantával 

Felsőajak, áll, szemöldök vagy teljes arc gyanta hölgyeknek.

Uraknak szemöldökgyantázásra van lehetőség.

Gyantázás testen

Hagyományos gyantával vagy
Cukorgyantával

Hölgyek számára hónalj, láb, fazon, fenék, has, kar gyanta.

Uraknak hát, mellkas, has, kar, hónalj vagy szemöldök gyantázást vállalunk.

Intimgyanta

Bikinivonal szőrtelenítése, részleges vagy teljes intimgyanta kívánság szerint. Mi a cukorgyantát javasoljuk az irritációmentes és kevesebb fájdalommal járó eredményért.

Csak hölgyeknek!

IPL - tartós szőrtelenítés

Végleges szőrtelenítés és bőrkezelések (bőrfiatalítás, barna foltok, aknés bőr, érproblémák) Havonta egyszer, időpont szerinti bejelentkezésre.

bottom of page